O nama

POBSY je kompanija specijalizovana za onlajn pisane prevode, lekturu i korekturu dokumenata. Pored toga, POBSY je jedina kompanija u regionu koja svojim klijentima nudi profesionalne usluge audio-transkripcije i izrade titlova za video zapise. POBSY klijenti su svjesni činjenice da loš prevod u poslovnom svijetu može imati nesagledive negativne posljedice, kako za sam imidž kompanije tako i sa finansijskog aspekta. Upravo zbog toga POBSY sarađuje samo sa najboljima - pažljivo odabranim prevodiocima, lektorima i drugim saradnicima.

Misija

Naša glavna misija je da svojim znanjem, iskustvom i profesionalnim odnosom pozitivno utičemo na razvoj poslovanja naših klijenata, kao i društvene zajednice u cjelini. Težimo unaprjeđenju kvaliteta prevodilačke djelatnosti konstantnim usavršavanjem i naprednim procesom kontrole kvaliteta.

Vizija

Naša vizija je da postanemo jedna od vodećih onlajn prevodilačkih kompanija, ne samo na domaćem već i na inostranom tržištu, obezbjeđujući svojim klijentima usluge vrhunskog kvaliteta. Upotreba najsavremenijih tehnologija, brza i fleksibilna komunikacija, uz visok kvalitet usluga su imperativi POBSY poslovanja.